Lewis Schoeplein

ABC Poolhouse

PROJECT TYPE  Residential
LOCATION  Beverly Hills, CA
PHOTOGRAPHER Gregory Storm

The 2-level poolhouse is a new building designed to echo the architecture of the 1926 French Normandy main residence.  Nestled into a hill, a naturalistic concrete stair leads from the pool down to an outdoor kitchen, shower, powder and changing rooms, and laundry.  Materials and colors were selected to feel timeless:  board-formed concrete, raw zinc, stone and gravel.


published in:

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google